Geschiedenis

De oprichters van Heyco B.V. zijn L. Kok International Seafood B.V. uit Enkhuizen en W.G. Den Heijer & Zn. B.V. uit Scheveningen.
In 2007 hebben deze bedrijven hun krachten in Heyco B.V. gebundeld.

L. Kok International Seafood B.V.
L. Kok International Seafood B.V., opgericht door de heer Lau Kok, is actief in de garnalensector sinds 1989. Lau Kok is de tweede generatie van familie Kok die in de garnalenbranche werkzaam is. Zijn vader, Thoom Kok, was actief in deze branche vanaf de jaren ’30. Na 16 jaar in Volendam gevestigd te zijn heeft L. Kok international Seafood in augustus 2005 een bedrijfspand van 6.000m2 in Enkhuizen gekocht.

W.G. Den Heijer & Zn. B.V.
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1946 is W.G. Den Heijer & Zn. van een kleine onderneming op 80m2 uitgegroeid tot een uiterst modern geoutilleerd bedrijf op 7.100m2 met 50 medewerkers. Den Heijer is van oudsher gespecialiseerd in een uitzonderlijk compleet assortiment garnalen- en visproducten uit alle zeeën en rivieren van de wereld. Het bedrijf beschikt over moderne koel- en vriesfaciliteiten. Deze technische middelen dragen bij aan de hoge kwaliteit van Den Heijer producten. Door een uitgekiend voorraadbeheer is nagenoeg elke bestelling direct leverbaar.

Om een compleet beeld te krijgen van Vis- en garnalenhandel W.G. Den Heijer & Zn. BV kunt u de website www.highseas.nl bezoeken.
Contact